Top websites

Heel lang terug werd de kennis, knowhow en wijsheid van ons in het tuinieren direct geleerd van familieleden en buren. Hoewel dit nog steeds een van de beste manieren is om over tuinieren te leren, bieden wij u manieren om in een veel groter reservoir van kennis te duiken. Wij hebben voor jou de top sites over de laatste trends op het gebied van tuin en tuinieren.

Royal Horticultural society
Wij zijn betrokken bij vele activiteiten die tuinieren promoten en ten goede komen aan leden en het grote publiek. De activiteiten van ons zijn gericht op het leveren van een echt voordeel aan alle betrokkenen en geïnteresseerden in tuinbouw en tuinieren, evenals het realiseren van onze strategische doelstellingen. Wij bezitten vier tuinen en onze tuinen verwelkomen meer dan een miljoen bezoekers per jaar. We werken ook samen met meer dan 195 partnertuinen waardoor onze leden op verschillende tijden van het jaar gratis toegang hebben. Via onze tuinen helpen we tuiniers over de wereld door toegang te bieden tot diverse planten collecties. We houden regelmatig lezingen, demonstraties en wandelingen.

National garden scheme
Wij helpen onze tuinbezitters om hun prachtige tuinen open te stellen voor het publiek, hun passie te delen en indrukwekkende hoeveelheden geld te verzamelen via entreegelden. Ongeveer 3700 tuinen die elk jaar worden geopend voor de National garden scheme. Al onze tuinen zijn te vinden op onze website.

David Austin
Wij zijn begonnen als hobbykweker naar een verzameling rozen gaan fokken die over de hele wereld bekend zijn. Rozen fokken wordt vaak omschreven als een kunst als een wetenschap. Al onze rozen hebben een collectieve stijl en weerspiegelen de visie van ons. Alle hebben prachtige bloemen en in de meeste gevallen een prachtige geur gehouden op sierlijke aantrekkelijke struiken. Een tuin van deze uitstekende rozen is moeilijk te verslaan vanwege pure uitbundigheid van bloemen en geuren.

KEW
Wij zijn een wereldwijde hulpbron voor kennis van planten en schimmels. Onze aparte combinatie van uitgebreide collecties, databases, wetenschappelijke expertise en wereldwijde partnerschappen geeft ons een leidende rol bij het vergemakkelijken van de toegang tot fundamentele informatie over planten en schimmels. Het kerndoel van onze wetenschap komt voort uit een simpele maar vaak over het hoofd geziene waarheid: al onze levens zijn afhankelijk van planten en schimmels.

Thompson and Morgan
Thompson And Morgan zijn uitgegroeid tot een van de grootste zaad en plant bedrijven in de postorderbedrijven door de publicatie van onze catalogi en de werking van onze bekroonde website, kunnen wij thuiskwekers voorzien van de beste kwaliteitsproducten die ze kunnen kopen. Ons merk opereert over de hele wereld via onze internationale website en wij bieden onze populaire zaadassortiment aan via grote tuincentra in heel Europa.

The Beth Chatto Gardens
Het begon met de overname van een begroeide woestenij van braamstruiken, uitgedroogd grind en drassige sloten, getransformeerd met planten aangepast door de natuur om te gedijen in verschillende omstandigheden. Hierdoor hebben wij een inspirerende, informele tuin gecreëerd. Wij blijven toezicht houden op de ontwikkeling van de tuinen en werken nauw samen in team verband.