Contact mij

Hallo allemaal. Welkom op mijn pagina. Mijn naam is Rashied en ik ben iemand die heel veel van tuinieren hou. Door de jaren heen heb ik heel veel ervaring opgedaan op het gebied van tuinieren. Ook in bijvoorbeeld wat wel of liever niet te gebruiken. Omtrent de prijzen heb ik ook veel kennis opgedaan. Zo maak ik bijvoorbeeld geen fouten meer bij het kopen van iets dat mij teveel zou kunnen kosten. Dat scheelt ook wat toch?

Tuinieren is als een simpele hobby begonnen. In de schoolbanken tijdens de biologie en natuuronderwijs lessen kwam ik al onderwerpen tegen die te maken hadden met planten. Maar ook onderwerpen die te maken hadden met een nette en veilige omgeving.

Een mooie tuin wilt zeggen een nette omgeving. Met wat natuur groen erin hebben wij ook een frisse en zuurstof rijke omgeving waar wij tot rust kunnen komen.      

Al deze ervaringen wil ik graag met jullie delen. Door het contact formulier in te vullen krijg ik uw gegevens en kunne wij in contact komen met elkaar. U krijgt van mij de tips waarop u moet letten bij het aanleggen van een tuintje, tips omtrent de nieuwste trends en tips van de beste tuin aanleg bedrijven. Maar ook bij tuinieren komen wij in aanraking met ongediertes en insecten. Daar heb ik ook wat tips voor u. Zat u misschien te twijfelen omtrent de verschillende planten soorten die u graag in uw tuin wilt? Ook daar kan ik u mee helpen. Schroom dus niet om het contact formulier in te vullen.