Adverteren

Wij zijn het ons van bewust dat onze huizen en tuinen hard werken om ons het hele jaar door een veilige en comfortabele basis te bieden en verdienen het op zijn minst om on trend te blijven als het nieuw jaar aanbreekt. Als het gaat om de nieuwste tuintrends heeft Rashied een handige gids samengesteld die de beplanting, kleur en designtrends belicht.

Het meeste uit een kleine tuin te halen

Alles in een kleine tuin moet meerdere toepassingen hebben. Een van de beste manieren waarop wij combinaties kunnen waarderen en verkennen, is in een container. Een plant is op zichzelf al voortreffelijk, maar de assets kunnen worden vergroot als ze in een context worden geplaats, met planten die de kleur, structuur of texturen van planten aanvullen. De dingen die we aanleggen moeten multifunctioneel zijn. We kunnen met een concrete vuurfunctie dat krachtig element creëren dat door de ruimte loopt. Het kan zijn als een stoeprand voor het deck. Het kan een plantenbak zijn. Het kan water verzamelen uit regenpijpen op het huis. Het kan ook een stoelmuur zijn. En natuurlijk aan het eind van de dag verander het in een vuur functie.
Outdoor entertainment

Outdoor entertainment en keukens vinden we een belangrijke trend voor elk seizoen en perfect voor degenen onder ons die geen ruimte hebben in de keuken of eetzalen, omdat we leuke vrienden en familie buiten kunnen verplaatsen. We creëren een speciale ruimte met comfortabel meubilair en sfeerverlichting, compleet met een verzonken vuurkorf, barbecue of pizzaoven.

Experimenteren met wat je groeit
We moeten bereid zijn als tuinders om nieuwe dingen te proberen. Doorlopend experimenten met nieuwe planten en hoe ze worden tentoongesteld. Er zijn verschillende manieren om botanische variëteit aan onze tin of huis toe te voegen.

Groeien ongebruikelijke eetwaren daarvoor hebben we een brede wereld van diversiteit beschikbaar voor via zaadbedrijven en gemeenschappelijke tuinen, dus laten we onze groentetuin deze trend weerspiegelen.

Verder kunnen we ook creatief met kamerplanten omgaan. We moeten ons zelf niet beperken tot de typische pothos of ficus in een hoek. We denken inplaats daarvan aan kamerplanten als integrale ontwerpelementen in onze privé reservaat, die dezelfde taken vervullen als in de tuin buiten: het oog in de gaten houden focussen creëren, herhaling en contrast bieden, uitzichten inlijsten en textuur, kleur en vorm uitlenen.

Wij geven jou de mogelijkheid om hier te adverteren tegen een zeer lage prijs van 5 Euro per advertentie. Maak gebruik van ons contact formulier als u geïnteresseerd ben en u hoort snel terug van ons.